Ghanima Creative Commons License 2002.06.13 0 0 14
Szerintetek jól „tudják” a mindenféle új testsúlycsökkentős eljárások hívei, hogy az infraszauna használata testsúlycsökkentéshez is segíthet és nem csak izzaszt, mint a régi jó, egyszerű szauna? Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy attól, mert az „infravörös sugárzás a bőr felszíne alatt 4-5 cm-re fejti ki hatását”, attól a „zsír olvad és sokféle méreggel együtt az izzadság kíséretében úgy hagyja el a testet, hogy helyi szinten javítja az alakot, eltünteti a cellulítiszt”, elénekli az Internacionálét és megnyeri a foci vébét...<- ez utóbbit persze szerintem, :-))) sőt!! mindezt csodát és másokat, ami most nem jut eszembe, a NASA kutatói!!! is fölhasználták/ják az űrhajósok edzésében, megmi... Ja, igen, fölfrissít, jó ízületi bajokra, meg még ilyenek... No meg persze, egy valag pénzt kér mindezért... :-))
Azért itt kérdezem, mert ezt az új termékek felfuttatásának szándékával mindig jelentkező túlzásnak tartom, és kíváncsi vagyok, ti tudtok-e az infravörös sugárzás ilyesféle csudálatos hatásáról...
Bonusz kérdés: izé, egy életem, egy halálom, megkérdem: ezek az infrák... emlékezni vélek olyanra, hogy próbálkoztak infra_hang fegyverek létrehozásával. Szóval (kéztördelés, pironkodás) hogy is van: ki infra, ki hang, ki sugárzás.. ??? :-ooo
üdv,
Ghanima