Hókuszpók Creative Commons License 1999.03.19 0 0 153

Uraim !

Mint , írtam én is tévedhetek !
Számomra egy kicsit furcsa , hogy ebben a sajnálatos balesetben NEM az Ügyészségi Nyomozó Hivatal jár el !!! Azok a rendőrök nyomoznak akik a munkatársai voltak a sajnálatosan és vétlenül elhunyt rendőrnek ! Mivel nem a rendőr okozta a balesetet , ez lehetséges . Hát így már jobban megértem az eljárás során történt megalapozatlan vádakat .

Tisztelt Utas 2 !

Mi abban a „kimagyarázás” ha valamit , amit nem követett el , cáfol ! ! !
Az , hogy gondatlanságból elkövetett baleset miatt meghal egy ember nem egyenlő a ( „megölt egy” …tehát a ) gyilkossággal ! Ha annak tartanám , akkor egy percig sem védeném Elődöt ! Képzeld el , hogy a múlt héten megivott ital miatt , aminek a nyomait még ki lehetne mutatni benned , akarnák elvenni a jogsidat , és ha lenne pofád tiltakozni , akkor mindenki szerecsenmosdatást kiabálna ! Na , ti pont ezt csináljátok .( Szerintem .)

Kedves Fec(ó) !

Az 1995 – ös koccanás stimmel !

Az 1996 – os piroson való áthajtás már vitatott ! Előd szerint sárga volt ! A mögötte jövő rendőr szerint már pirosra váltott a lámpa ! Tanú nem volt egyik fél mellett/ellen sem így feljelentés sem lett a dologból ! ( Helyszíni bírság sem…)
Javaslom , nézzetek meg egy forgalmasabb kereszteződést , hányan csúsznak át a piroson ! Lámpaváltásonként két – három autóra fogadok !

A traffipaxok nem szoktak elévülni ! Megvan ez a rossz szokásuk . Tehát ez mind marhaság . A szokásos , el kell adni az újságot , kiszínezés . Előd szerint nem volt traffipax . Az egyirányú utca , a ködlámpa stb. nem komoly , mind helyszíni birság .

Most , hogy egy kicsit elgondolkoztam a dolgon , én sokkal több helyszíni bírságot fizettem ki 4-év alatt . Van olyan barátom aki évente töri össze az autóját , pedig nem zenész , a feleségem rendszeresen „ támogatja „ a rendőrséget ( tilos parkolás , megfordulás stb. ) Ti sose parkoltok tilosban ? Lehet . Akinek az autó nem munkaeszköz , annak könnyű . Az meg gyalog szalad át a piroson a villamos után… ( Néha csak azért nem ütöm el őket mert már tudom hol jönnek és ELŐRE lassítok ! Az öregeket mindig megvárom míg átérnek a piroson . Ők nem tehetnek róla .)
Tehát , szerintem ezek nem számítanak priusznak , súlyosbító körülménynek . De majd a bíró eldönti !!!!!!
Na most biztos jól fogy a Népszava…

gabek !

Olvasd az előzményeket is . ( Nem ő vezetett , nem engedte a korházba vitetni magát az „áldozat” , mert azt állította jól van , és csak jóval később akart kártérítést kérni amikor rájött , hogy ebből anyagi haszna is lehet .) A népszerűséggel ez is együtt jár .

rox :

Sokat javult a stílusod . Köszi , így azért könnyebb beszélgetni .

A hír igaz ! De a sajtó mint mindig , most is túloz !
A baj ott kezdődik , hogy a rendőrök tényleg kijelentették : csak azért veszik el a lány jogsiját , mert Előd is bent ül . Érdekes erről nem ír a túlbuzgó újságíró . Azonnal elvették a lány jogsiját !!! ( Egy pohár bort ivott . Ez csak helyszíni bírság más esetben . Na , ez az a jelenség amit én megértek csak nem tudok elfogadni . )
Előd ki sem szállt !!! Megkérdezte , hogy ő miatta csinálják ? A rendőrök megmondták , hogy igen ! Erre kérte a jelvényük számát … (még mindig az autóban ülve ! ) Csak a lányt , aki egy régi osztálytársa volt , akarta megvédeni . Ti is ezt tettétek volna…
Fenyegetés nem volt !!!
Sőt ! A jegyzőkönyv aláírásakor , mivel látta , hogy az egyiknek most van a névnapja , még sok boldogságot is kívánt !
D. Viktória már megkereste a Mai Napot ! Bővebben abban olvashattok az ügyről ! Ha majd valami konkrétumot tudok , beírom ! ( Melyik számban lesz a cikk… )
Ma jól fogy a Magyar Nemzet is ! Holnap a Mai Nap , aztán megint egy másik… ! Ez a lényeg . Híreket csinálni kell… ( Ez azt jelenti a részemről , hogy nem feltételezek rosszindulatot az újságírók részéről ! Ez a dolguk , életben tartani egy mindenkit érdeklő ügyet . )

3x . : Helyesen : „ Madarat tolláról… „

Üdv : Hókuszpók