némo Creative Commons License 2002.06.12 0 0 4544

Szia Sporttárs!

Ne haragudj, de nem tudok szó nélkül elmenni a véleményed mellett. Előre bocsájtom, hogy tiszteletben tartom pártatlanságodat, bár szavaidból számomra egyértelműnek tűnik, hogy a döntőben a Paksnak szorítasz. Ez nem baj, hiszen mindenki eldöntheti, hogy kire teszi le a voksát és valszeg azt is tudod, hogy én ebből tényleg nem csinálok problémát.
DE!
Amikor hasonlatokat használsz (még, ha zárójelben is) elgondolkodhatnál azok megválasztásán. Mire gondolok? ".......... a felzárkózáshoz inkább a Paksnak, mint Némethéknek volt köze (ugyanez volt a szitu az Alba-Körmenden is, amikor harmincról hagytuk feljönni az ellent tízenegyre)".
Szóval nem tartom szerencsésnek, függetlenül attól, hogy tényt írtál le. De talán jobb lenne, ha a döntőben résztvevő csapatok egyikét sem hasonlítgatnád a szíved csücskéhez, hiszen mégis csak a Paks és a Körmend játsza a döntőt. Nem kérdezem meg, hogy érted-e mire gondolok (biztos vagyok benne), de gondolj bele, ha valaki csak most téved be az Indexre és olvasgatja a hozzászólásokat, felteszi magának a kérdést: Hogyan játsza a Körmend a döntőt, amikor az Alba ilyen csúnyán megalázta? (SIC)
Szóval szerencsésebbnek találtam volna, ha pl. (ha már az Albát bele akartad csempészni a hozzászólásodba) az Alba-Kaposvár meccset emlegetted volna fel. Tudomásom szerint ők ugyanúgy jártak Fehérváron mint mi. Vagy, ha mindenáron ragaszkodni akarsz a leírt hasonlatodhoz, akkor légyszives egészítsd ki a következőkkel: ........amikor hagytuk feljönni az ellent tizenegyre. Igaz nekik legalább sikerült és nem alázták meg úgy őket, mint az Albát Körmenden amikor ez a felzárkózás -40-ről nem sikerült, még úgy sem, hogy az ellennél (Körmend) az utolsó negyed felétől az ifik játszottak!

Fenti hozzászólásomban nem vitatom elfogultságomat!!!!!! Remélem nem vetted személyes sértésnek fent leírtakat (mert nem annak szántam!) és valamelyest megérted a problémám!

Üdvözlettel: némo (Zotya)