Artúr Doki Creative Commons License 2002.06.12 0 0 4516
Na ez is megvan!
Már csak egy nagyon kicsit kell nyernünk és lehet bontani a pezsgőket.Csütörtökön az első meccslabda,ha az nem menne akkor az édes otthon...mert úgy fest,hogy minden mellékes ellenére csak tudjuk hozni a hazaiakat(viszonylag simán)...
Értem mellékes alatt pl a mai játékvezetést: Király spori igyekezett valamelyest törleszteni" a múltkori szolnoki ténykedése miatt,s kollégája Valovics sem nyagyon akart elmaradni...nem akarom nagyon elmarasztalni őket,de finoman szólva nem voltak toppformában.
A video és Gulyás "mulatós" Laci csak holnap kerülhet terítékre,nekem mára riporterekből Knézy "crazy" Jenci elég volt a Német-Kamerun meccsen...
Meccsről ismételten nem írnék sokat...
Azt mondom hogy azért ezúttal is eléggé poros volt a pépezet időnként...Ennél még jóval több van bennünk,valszeg a Körmendben is,de most már nekünk áll a zászló.
A hangulat ma is remek volt(olyan keddi)...viszont a helyzet egyre élesedésével,egyre jobban romlik a viszony a két tábor között: ma már elég durva dolgok mentek,és nem oda-vissza alapon...a meccs végén invitálás érkezett piros-fekete oldalról egy kis meccs utáni testmozgásra a Fenyves Büféhez...
Mikor érdeklődtem a körmendi szurkolótól,hogy mi a gondja...válaszként parasztozott,anyázott és közölte hogy mi lesz a sorsunk...
Ezeddig még egyetlen rossz vagy trágár szóval nem illettük a Körmendet és szurkolóit!
Az a szomorú igazán ebben,hogy jónéhány olyan ember is ott volt a bunyóra invitálók között akik valamennyire már ismerhetnek,mert többükkel több ízben is dumáltunk elég nagy nyugiban(körmendi siker vagy paksi győzelem után egyaránt).
Belegondolva:hát elég necces lenne egy győzelem a körmendi katlanban...bizonyára nem tennénk ki az ablakba amit kapnánk...
Azt hiszem lesz fesztivál,ha ez csütörtökön bekövetkezik....

Na ennyi így elsőre...
SZÉP VOLT FIÚK!HAJRÁ ASE!!!
CSÜTÖRTÖKÖN MEGLESZ!!!!!
HAJRÁ ASE!!!!

Előzmény: boran (4515)