Banana Joe Creative Commons License 2002.06.11 0 0 243
Ott senki se prűd, és őszinték.
De hova vezet az, ha minden topikban ugyanugy ugyanarról beszélsz??? A topikok mások. Nem bazzegelek a kulturában (pardon! azóta kiüztek minket, már sci-fi és fantasy), lazán beszélek bármiről mondjuk egy szextopikban, de a magázós topikban magázódok...

TE tényleg vazzegeltél a kultúrában? :))

Az osztályon felüli étteremben nem eszed kézzel a rizi-bizit,

Én igen. :)) Meg egyébként is az osztályon felüli éttermek attól "osztályon felüliek", hogy k*rva drágák és kinyalják a s*ggedet. :)) Amúgy a általában a sarki kifőzdében jobb kaja van. :DD

Ez nem prüdség és nem őszintétlenség!

Dehogynem. :))

Egyébként nemsemmi látni mikor mucusuzol egy 40es katolikus lányiskolai magyartanárnőt :-DDDDD

És? Attól, hogy én nem vagyok egy 40-es, katolikus lányiskolai magyartanárnő, attól én még nem vagyok rosszabb ember nála! :DD Én ált. nem szoktam rondán beszélni, de aki 100 szóból egy vazzegelést a szívére vesz, hát az egy: %ˇ%!/%+ß : :DDD Ki kéne tenni egy táblát, hogy Nem csak a 40-es katolikus lányiskolai magyartanárnőké a világ . :DD

Sokféle ember van, és oda azok irnak, akik folyamatos szex, káromkodás és disznó viccek nélkül akarnak irni...

Mi bajuk a szex-szel? Erre inkább nem moddok semmit, mert nagyon durva lenne... :) Mondtam én valaha is disznóviccet ? :) Mi azon a disznó, hogy a seggében van a répa ?

Nézd Veg én a természetességet szeretem és utálom, ha valaki túl pedáns, mesterkélt. Utálom a kispolgári álerkölcsöt. Lehet, hogy utálja a disznóvicceket, utálja a szexet, de a háta mögött kipletykálja a barátnőjét vagy utálja azokat, akik más vallásúak.

Előzmény: Vegetable (241)