Törölt nick Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2
Az új párt alapítása stimmel, mert okos fiú ez a Viki gyerkőc, és biztosan rájött, hogy bukását az FMPP pénzéhes társutasainak köszönheti! Nem annyira a csúcson a megélhetési politikusoknak, hanem a négy év alatt a hatalom szekerére felült, hozzánemértő kis senkiknek! Akik nem elég hogy loptak, de tökhülyék voltak, picinyke kis seggük alá tett hivatali munkájukhoz is. Eklatáns példa a pincekönyv, meg csak hogy egy üveg bor lehet felbontva egy vendéglőben, stb

OV biztos kiatál valamit, mert hatalmi mániás, ráadásul pszichopata is, súlyos kisebbségi komplexussal, és az ebből fakadó állandó bizonyítási kényszerrel.

Ráadásul az átlagszavazók zöme se hitte el neki, hogy ő és pártja jobbos, ezért JOBBRA vagyis az MSZP-SZDSZ vállalkozásbarátabb és az állami beavatkozást remélhetőleg leépítő pártokra szavazott, nem a bolsevista, és központosított gazdaságpolitikát preferáló OV-pártra, mely természetesen a BALRA van, a mostani koalícióétól!

Az ideológia, a nacionalizmus felszítása, az egy nem ezzel összfüggő dolog, és mint bebizonyosodott, a többség nem vevő rá.

Hogy mit akar OV, én nem tudom, de bármi legyen is az, én félek tőle.

A Fidesznek annyi ez tény,mert az egész párt, OV-n alapult. Pokorninak qrva rosszul áll, OV és Kötél Laca szerepének összevonása. A maradék Fidesz már nem tényező, ezt OV tudja a legjobban!!

Előzmény: bubbanty (-)