Wágner úr
2002.06.11
|
|
0 0
2913
|
Jönnék én, kérem szépen, de mostan ide vagyok kihelyezve elküldésileg, mer'hogy korábban hagytak inni, hogy aztán mindig megbírálhassanak és csúnyapéldának mutogassanak az elvileg kevesebbet ivós társaknak, de amikor aszondták, hogy önkritizáljam magamat, én meg rajtaütésesen elaludtam... hukk, bocsánat... akkor bedugtak valami vagonba és Sörelvonásra küldtek... nahát! És mostan itten szamogonozok, meg a rádiósok műszertisztító készletéből tartom föl stabil instabilitásomat, mer' a doki irigy és saját maga issza meg a tisztaszeszet... Söööört, könyörgöm, Sööört küldjetek! És akkor majd Lyól megaszondom a zilyen-olyan moduláknak, hogy ne vegyék má' annyira komolyan ezt a sokk marhaságot... Egyébként meg mostan meccseltek, kérem szépen, a zegyik törölt és tiltott, erre a másik is törölt meg tiltott, hogy ne legyen dupla, vagy tripla standardtmicsoda, hanem mindenkit küldjenek ide Turhahányba' és csiholjanak itten szikrából tábortüzet, mer' másképp közeljönnek a farkasok meg a csukcsák, ami mindkettő nem Lyó, az egyik vonyít, a másik meg isz és szomorúkat énekel... Szóval, külgyetek Söröt, meg intézzétek el, hogy a száraztörvényet vonnyák vissza, mer' unom itten a vonyításot... Söööört! |
Előzmény: sin x (2910)
|
|