Szeretném leszögezni, hogy én az említett honlap létét JÓ hírként kívántam közölni. (Egyrészt mindig jó, ha ezen hobby terén valami újról értesünhetünk, másrészt a tartalmát képező márkát igencsak közel érzem magamhoz.)
Szóval az nyilvánvalónak tűnik, hogy egy - már - minőségi kategóriába tartozó órákat forgalmazó cég a tevékenységének kezdetén a mai világban szite elengedhetetlenül fontosnak kell, hogy tartsa a virtuális megjelenését, hírverését is. Ennek nagyon jó megtestesülése volt a poljot.hu. Sőt, tudta hozni a márka nemzetközi honlapjának a szintjét anélkül, hogy az egészet egy magyar fordításnak kellene érezni akárcsak egy pillanatig is.
Annyi közösködés még belefér, hogy a képi állományok azonosak legyenek. És itt jön elő az az érdekesség, hogy ezek a képek a német, vagy angol nyelvű kuncsaftok irányába eddig elegendőnek bizonyultak.
No, de sebaj, valóban egy olyan kis ország vagyunk, akik híresek szürkeállományukról és ezt érdemes a világhálón is megmutatni. Így persze van létjogosultsága a különleges képi állományok beillesztésének. (Aminek szerintem idővel, folyamatos bővítésként nyilván nem volna akadálya.)
De akkor már az is egy érdekes, emelkedett gondolat lehetne, ha az órákról a közben kialakuló, esetleg megjelenő teszteket is fel lehetne majd lelni. Esetleg a jobb történetű darabok (Sztrela, automata aranyórák), szerkezetek (3133; wecker) eredetéről, múltjáról is némi kis tájékoztatás hasznos lehet.
Netalántán a márkát érintő magyarországi cikkek (Ó.M. Szaniszlai Sándor - vajon mikor folytatja ?) is elérhetőek lennének...
De, hangsúlyozom, ezek mind a nemzetközi honlap szintjén túlmutató dolgok lennének. Így aztán első körben ne ezt várjuk el, hanem inkább örüljünk, hogy kis hazánk nyelvén egy legalább olyan jó, de kedvünkre alakított oldalon érhetjük el a Poljot International termékeket.