shabbarulez
2002.06.10
|
|
0 0
58
|
De elküldtem az egyik fő kk-nak, ő is nagy "szervező". Én is osztom a véleményed, az ővék nem túl "olvasható". Az emberek a számokat tudják jól összehasonlítani, a szöveges részben sokan elvesznek, elvégre nem is várható el hogy értsenek hozzá. Az egyszerűség szerintem is gyönyörködtet. :)
A megvalósulásban már és sem hiszek, a kk-k felől tapasztalható semmittevés miatt. Állítólag mind megkapták pénteken a papírosokat, de ezek szerint senki nem szórta szét azt a lakói között. Szomorú, de szerintem mi netesek tudjuk a legtöbbet az egészről. Egyébként van egy olyan papír is a kk-nak hogy gyűjtsék össze az igényeket és azokat 13.-áig adják le. Na ez már biztos soha nem lesz meg. Talán a GaTeS még ad 1 hét haladékot a döntésre, de szerintem utánna továbbálnak más ltp. vagy lakópark is van Budapesten, mi meg szívhatjuk a fogunkat.
A júl 1 már akkor kiderült hogy nem tartható, a GaTes azt hitte jun 1.-én hogy azonnali választ kap, ők az 1 hónap alatt gondolták a kiépítést. Azt mondták 1 hónap a net kiépítése, és 2-3 hónapon belül befejezik a teljes kábelTV-s rendszert is. A netet hajlandóak voltak előre venni a közelgő jul.1 miatt. Ha csoda történne és mégis lenne valami és az emberek rábólintanának akkor szerintem aug. elején lehetne net meg telefon, és szeptember végére ki is épülne minden más a ltp.-en. |
Előzmény: paulinamartinez (57)
|
|