psycho-pata Creative Commons License 2002.06.10 0 0 566
Ha az ember igen nagy gondot fordít gondolataid értelmezésére, akkor "szinkrontolmácsra" lenne szüksége. Mi lenne, ha igen magas IQ-dból adódó
gondolattolulásodat nekünk leegyszerűsítenéd azzal, hogy a mondatodat nagy betűvel kezdenéd? Ha "Torrest" nagy betűvel írod, akkor a klaviatúrádon van nagy betű is. Ha Torrest letudod írni "naggyal", akkor megtisztelhetnél azzal, ha Kovácsot, Orbánt, Csurkát is naggyal írnád. A "_" jelek szórakoztatóak, de kiküszöbölhetőek, ha csak nincs intellektuális jelentősége, fontossága, a "_"-jelnek:-)))
Mindenesetre azt megértettem, hogy
- írtál Torresnek: "Mint már Torresnek is írtam...". Legalább levelezel Torressel.
- "a polgári értékeket meg majd a kovács. meg a megyó fogja nekünk elmagyarázni..."

Megjegyzés:
-Abban igazad van, hogy "a vaknak beszélni_kell_a szinekről", azzal a kiegészítéssel, hogy a "vak" feltehetően sokkal több színt "lát", mint amit Te csak el tudsz képzelni...
-De abban nincs igazad, hogy "a polgári értékeket
kovács, meg a megyo fogja nekünk elmagyarázni", ui. nekik is lehetnek fogalmaik a "polgári értékekről", hasonlóan ahhoz, hogy Orbán Viktornak is lehet véleménye a szociáldemokráciáról:-)))

Mindenesetre mi lenne ha 1x saját véleményedet is leírnád, kifejtenéd, minősítések nélkül?

Várom tárgyszerű válaszodat, miszerint pl. öreg bakkecske vagyok:-DDD

Előzmény: fxor (565)