bojk
2002.06.10
|
|
0 0
527
|
szia, irod ezt:
"a Charta és az Összefogás Magyarországért békés rendezvényeket tartott, a demokráciáért, sajtószabadságért".
Ehhez hozzajon a megitelesedben igencsak pozitiv taxisblokad, amit szerintem beallitottsagtol fuggoen akar allam ellenes megnyilatkozasnak is fel lehetett volna fogni, nem csak un. polgari engedetlensegnek.
Ha megprobaljuk kivulrol nezni; az un. polgari korok tomege ugyanolyan bekes rendezvenyeket fog tartani, ha fog. Nyilvan nem fognak husangokkal felvonulni. Nyilvan nem fognak loni. Nem lehet tobb szazezer embert hulyesegekkel megmozgatni. Az ilyennek mindig sulya van, meg ha sokaknak nem is tetszik. Szerintem a masik oldal RETTEG tole; eppen azert mondja hogy fasisztoid vezer, meg mindannyian tudjuk miket, mert o nem tud tomegeket mozgatni. Azert mondja azt is hogy nem akar.
Rettenetes sok butasagot csinaltak a fiuk, nem is art nekik ez a kis szunet, de ok voltak az elsok, akikre nagyon sokan szavaztak 4 ev utan, eppen azert mert szamottevoen javitottak. Nem azert mert "ezek mar ugyis megloptak magukat".
uff, beszeltem |
Előzmény: malaclopo (514)
|
|