Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.06.10 0 0 5530
creeping death(5514): A hétvégén volt időd, hogy rájöjjél a Clony működésére ? Ha nem, akkor írok majd per privatim, hogy ne terheljük a topikot... A nicko és kBagyula közötti, és téged is érintő "vitához": a Philips-ed télleg elég gáz, a Pioneer-od viszont /a nicko-ét leszámítva... 8(/ kifejezetten jó mind grebbelésre, mind másolásvédett cd-k beolvasásához. Lehet, hogy a Pioneer által készített image-et más íróján kell majd megírnod, ha olyan fajta a másolásvédelem... 8(
A régió-függetlenítésről annyit: semmi köze sem az audio-, sem adatolvasáshoz; kizárólag a dvd-filmek exportja ellen találták ki.
OFF: Nem ismerhettem meg a szöveget, mert 1-2 nótát kivéve nekem túl erős a Metallica. Max a Dreamtheater, de inkább a progresszív-, hard-, és szimfonikus rock a nyerő /meg a jazz természetesen... 8)/.
ON

shop(5517): Aranyos vagy, köszi, de végül is nem kellett a mail! 8)
EAC: ASPI-t használj, ne winnt calls-okat. Ha nem használ az átállítás sem, akkor a Daemon a kiváltó ok /de bármilyen más virtualcd proginál is ez lenne a helyzet (VirtualCD v4, FantomCD, VirtualDrive)!/ , és az hogy az EAC-ban a drive konfigurációd megelőzte a Daemon telepítését. Így nézve inkább az EAC a bűnös... Komplett uninstall /beállítások is!/, és újrahúzás.

bandikaa(5520): CDMage, IsoBuster, WinISO. Ha egyikkel sem tudsz belőle kibuzerálni semmit, akkor részemről passz.

nicko(5522): tudomásom szerint az NHL 2001 SafeDisc2-vel "ellátott", azt pedig igen nehéz korrekten lemásolni, mert jó hardver és szoftver(is) kell hozzá... Ha szar a másolat, akkor nem biztos, hogy a dvd-d a rossz... :)

Ewok(5524,5525): Verziószámtól is függ, hogy milyet kaptál. DE ! Ha nem akarsz packet-writing-ban írni, akkor fel ne telepítsd ! Ezek szerint a premastering progi amit kaptál hozzá, az EasyCD x.x.... 8( Ha engem kérdezel /mint ahogy nem teszed... 8)))/, akkor inkább Nero-t használj.
Az elrendezésről: attól függ, hogy elsősorban mire használod a gépet, milyen az oprendszered (bár a hardvered erőssége alapján w98/ME-t valószínüsítek...). Ami szvsz biztos: amin az opsys lesz/van prim.mast.-ként az UDMA33-s legyen, sec.mast. pedig az író. Én otthon is és a cégnél is a mobil rack-et teszem prim.slave-ként, a ROM-ot pedig sec.slave-ként. Ezen (is) lehet persze vitatkozni, de én sosem szoktam semmit sem on-the-fly másolni, így ez optimálisnak tekinthető így, ha a prim.slave-es vinyót használod az image tárolási helyének. Főleg így, hogy burn-proof-osak az írók, mint a tiéd is!