A jo dolgokat mar megirtatok sokan, ugyhogy ezeket nem ismetlem, csak azokat irom, ami nem tetszett:
- 45 perc keses. Sztem akarmekkora eloado az ember, akkoris pofatlansag ennyit kesni. Es Erni hozzaszolasara regalva, a BKV nem csinalt semmit. Pontosan kellett volna kezdeni /max 15 perc csuszas/ es akkor nem csak az egyetlen utolso metroba kellett volna bepaszirozodni, es aki elveszett emberkeit probalta megtalalni, az el is erte volna az utso metrot. Nemtom miert nem lehet legalabb annyit megcsinalni, hogy ugy legyen vege egy koncertnek, hogy legalabb a metrot elerje az ember. Nem mindenhova van ejszakai jarat.../ Es most lehet mondani, hogy jo volt a koncert, meg egyszer kibirja az ember, de akkoris. Ha 8-ra van hirdetve kezdjek akkor, ha meg kesobb akarjak, akkor irjkanak fel9-et, es akkor >tervezheto<, hogy ugysem erek el semmit. Ha plusz metrokat akar az ember, azert tejelni kell am kegyetlenul... Ejj, de hosszu lere eresztettem ezt ;)
-Biza a dob meg a gitar nem volt neha szinkronban
-A dob imho hangos volt, Akos mikrofonja halk, es az egyuttestagok mikrofonjai, meg mintha toksuketek lettek volna /pedig kozel alltam ;)/. Lattam, hogy enekel a mikrofonba, nagyjabol nem is szolt semmi hangos, es egy deka hangjat nem lehetett hallani :(
De amugy jo volt nagyon... ;)