Uplink Creative Commons License 2002.06.10 0 0 341
Szia ZOLII,

Ha az Erkelben akartal informaciokhoz jutni, akkor az egy eleve kudarcra iteltetett kuldetes volt. Bar nekem a multkor a szoke holgy keszsegesen elmagyarazta, hogy amit keresek, az nincs, vegyek talan mast, megkoszontem es kijottem.
Ha info kell a donteshez, akkor hadd adjak en is tanacsot, mert kb fel eve ugyanilyen problemakkal kuzkodtem, mint te.

Tavaly merult fel az otlet bennem, hogy ossze kellene rakni egy digitalis palyat.
Eloszor is halvany lila ibolyam sem volt rola, de nemi keresgeles utan ratalaltam a LENZ honlapjara, valamint erre a forumra is.
A LENZ lapon mindent megtalalsz a rendszerukkel kapcsolatban, itt pedig sokszor meg tobbet.

Nalam a dontesben szerepet jatszott az, hogy elso lepesben a mozdonyokat akarom digitalizalni, ez mar folyamatban, majd a teljes palyat (jelzok lassitokkal, kiterok, stb)
Ehhez nekem a LENZ tunt a legjobbnak es penz/ido aranyaban modulosan bovithetonek.

Ja meg valami, nem kell mindent gyari (meregdraga) cuccokkal megcsinalni, hasznalhatsz PC-s IO kartyat is akar allapot figyelesre vagy allitasra. Ebben a temaban erdeklodjel facsiganal, az o lapjan sok-sok otletet talalhatsz.

Ha erdekel a jelenlegi - elmeleti - allapot, akkor le tudom irni, hogy a vegleges vezerles hogyan fest majd.

A DIY dekodert nem hiszem, hogy megeri megepiteni, mert sem a veszodest, sem pedig az idot, amit belefeccol az ember, nem eri meg.
Raadasul, ha meghibasodik, akkor lehet kergetni a hibat, mig a gyari cuccoknak van garanciajuk es raadasul megbizhatoan is mukodnek.

Uplink

Előzmény: ZOLII (340)