alfredoo
2002.06.10
|
|
0 0
497
|
re
igen kovacs alfredoo vagyok barataimnak kovi cuncifredi. megjobb baratnak kova. plagiza kova.
vegul is lehet hogy igazad van. de nagyon nem szeretem a zsoltot. es nem ujkeletu, amikor odakerult akkor sem szerettem. tudod en buta, muveletlen ember vagyok. o meg okos es muvelt ember. es annyi mindent jobban tud nalam. ez ugy kialakit egy ambivalens erzest. hogy nem csipem. a lendvait meg nem ismerem. lehet hogy meg kellett volna allni az elso resznel. de azt hittem hogy vagyunk olyan viszonyban (persze jo viszonyt gondolok) hogy megoszthatom veled erzeseimet es gondolataimat. lendvait ertelmesnek tartom, ugy tudom magyar tanar. egy picit modoros, egy picit sokat szerepel. ahhoz a noeszmenyhez kepest akit en elkepzelek. kicsit eroszakos. persze okosakat mond. a nemeth zsolttol meg nem esik tavol a hazudozas. biztos az ildikotol sem de meg nem kaptuk rajta.
ezzel egyutt nem most es nem itt kellett volna fikaznom a nemeth zsoltot. de annyira osfideszes es ahogyan ranott a martonyi kulugyminiszter ut fejere... akit viszont egy tunemenyes embernek tartok. biztos csak olyan pszeudojobboldali. vagy lehet hogy en is jobboldali vagyok... |
Előzmény: rinpoce (494)
|
|