alfredoo Creative Commons License 2002.06.10 0 0 490
mars

szerintem tul sommasan itelsz olyan kerdesekben amikben nem vagy/lehetsz kompetens.

en peldaul orban viktor kepessegeit sem tudom igazan megitelni. megjeleneseinek nagy reszet latvanytervezok es szovegirok teszik ki. ezzel egyutt nem allitom hogy rossz politikus de messze van attol a langesztol akit ra kivannak huzni.

medgyesy azert szerintem bizonyitott. tulelt. egyebkent varjuk ki a 4 evet aztan lehet itelni. de a te iteleted kozvetlen tapasztalatra nem alapulhat. ilyesmiket akkor inkabb kerdo formaban tennek fel a helyedbe. nyilvan te sem akarsz okosabbnak latszani mint aminek erzed magad.

orbanek egyebkent igereteiket nem igazan tartottak be. az altaluk problemasnak itelt temak peldaul csaladi potlek megvonasa az erintettek 10 szazalekatol pedig nem is volt ervenyes problema. a 7 szazalekos gazdasagi novekedes elejetol kezdve egy irdatlan bloff volt. ilyenekrol beszelek. a horn vitaban felhozott privatizacios szerzodes meg a fidesz rendelkezesere allt. orban viktortol egyaltalan nem all messze a hazudozas. ott van a kossuth teri lüge. de nem akarok itelni. vegul is a tobbi sem jobb. de nem is sokkal rosszabb. illetve nem rosszabb. es ez nem az en iteletem az orszag itelt igy.

Előzmény: mars3696 (480)