belfera Creative Commons License 2002.06.09 0 0 4464
Olvasgatva a különböző fórumokat, úgy látom, hogy nem én vagyok az egyedüli, akit zavar Gulyás "Ígymulatunk" László "szakértő" közvetítése. Ennek megfelelően a következő kérést juttattam el a Telesport szerkesztőségéhez:

"Tisztelt Telesport Szerkesztőség!

Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok Önökhöz, hogy Gulyás Lászlót AZONNALI HATÁLLYAL vegyék le a kosárlabdamérkőzések közvetítéséről. Fent nevezett úriember állandó névtévesztéseivel, az események/szabályok félremagyarázásával, és azzal, hogy nincs tisztában a honi kosárlabda elmúlt éveinek történéseivel teljesen élvezhetetlenné teszi a férfiak döntőjét a hozzáértő tévénézők számára.
Mivel a kosárközvetítések hazai atyamestere, a mélyentisztelt Knézy Jenő jelenleg épp a helyszínről közvetíti a labdarúgó világbajnokságot, ezért javasolnám, hogy a középszakasz Falco-Körmend mérkőzésén remek benyomást keltő Méhes Gábor kommentálja a férfi döntő még hátralévő mérkőzéseit."

Arra kérek mindenkit, akit szintén irritál "Cunderlaci" eddigi teljesítménye, hogy írja meg véleményét az info@telesport.hu címre.