alfredoo
2002.06.09
|
|
0 0
425
|
fxor
nem tudom keri mit mondott. ez hogy orban ne ugasson nekem nem tunik annyira szemetnek. csak nehogy velem is abbahagyjad. de kellene a szovegkornyezetet ismerni.
orban es medgyessy miniszterelnokok. egy csomo mindent turni kell. ha en azt mondom hogy medgyessy ne makogjon. semmi sincs benne. szleng. utos.
ezek az emberek kulonosen orban viktor vagy kulonosen medgyesy peter nem szentek. nem is ugy kell hozzaallni.
ami nekem az egeszben nagyon visszataszito az a kerivel tortent inzultus. ezt a elejetol kezdve mondom. meg hogy allitolag kovettek medgyesyt. ez nem csak egy sima kifutyules. a franka tibor esete a debreceni konyvesbolttal csak kesobb jutott eszembe. tenyleg elkezdtek demokraciazni.
csurka konyve(???) bennem 0 visszhang. franka irogat inkabb. kende konyve millioszor leirtam azt hiszem neked is. reakcio? 0? nem a birosagi pert hianyolom. egyaltalan a reakciot. a kende konyv tulbecsulese a valasztasok szempontjabol meg rohejes. valamit valahol elbasztak a fiuk. kicsit szerenyebbek, kisfiusabbak nem ANNYIRA okosok akkor toronymagasan nyerik a valasztast. nem volt az mszpnek 0 eselye. lefutott dolognak tunt a valasztas. es ez a tomeny mosopor pr. meg pannon radio. meg koztelevizio. ez elusztatta a hajot. ja meg a korona szakrifikalasa. ezek mind valahol ulnek es valahol ellenerzest szulnek. a tomeny pompa. a korona uszik fel esztergomba. magyarorszag ujra nagy. a nagy korona uszik fel esztergomba. es elmentem es megneztem a koronat es szep volt. ha nem vitte volna at lehet hogy meg sem neztem volna. de ha csak 4 evet siman es unalmasan kormanyoz akkor lehet hogy egyszerre nyolc evre valasztjak meg. mert minek nekunk masik miniszterelnok? |
Előzmény: fxor (422)
|
|