fxor
gondolom nem hiszed rolam hogy egyetertenek orban viktor sportcsarnokbeli kiutyulesevel....
nem tudom medgyessy TENYLEG maganemberkent vonult e ki oda (szeretnem feltetelezni hogy igen, mint ahogy irtak hogy minden konyvheten megjelent. talan tenyleg szerencsesebb lett volna a harmadik napon menni. remelem hogy nem keet napos)
orban viktorban eleg eros hajlam volt a pr-es miniszterelnoki megjelenesekre.
arvizi borkabatos, borcsizmas helikopteres nagyjelenet.
arvizi asos emberekkel bratyizo masik nagyjelenet.
grazi balesetnel torteno megjelenes. utana egy balesetnel sem jelent meg. pedig sok TRAGIKUS baleset volt. ugy latszik azok pr tartalma nem volt olyan fontos. de meg az emberei sem jelentek meg. orban viktor jelenese volt annyira fontos. a miniszter altal elutott ket szerencsetlen fiatal temetesen sem jelent meg orban viktor. ket kezdodo elet. es ezt most komolyan mondom. az hihetobb lett volna.
ide sorolom egy picit a sportcsarnokot. antall jozsef is megjelent az olimpikonoknal. a nep es ezek nem baloldali nepek voltak valahogyan serteskent fogta fel a politika odatolulasat. a sportesemenyeken zomivel a jobboldal vesz reszt. az altalanositasert elnezest.... de lehet hogy antall jozsefet pont a fideszesek futyultek ki.
en ha akarnam sem tudnam kifutyulni. azt az uttyogos futyulest sajnos nem tanultam meg amikor meg tanulokepes voltam. orditani meg nem stilusom...