Artúr Doki Creative Commons License 2002.06.09 0 0 4453
Akkor néhány szóban a döntő 2. felvonásáról:
Gondolom mindenki látta akit érdekel az ügy,így magvas elemzésbe nem bocsátkoznék ezúttal sem.
Sajnos teljesen megérdemelten nyert a Körmend,mert a meccs nagy részében nekik is állt a zászló...
Kár a balhéért a végén,nem tudom miért szakadt el ennyire a cérna Eddynél...alapvetően nyugodt arcnak ismertem eddyg...a helyszíni tapasztalatok és a video alapján nem volt nagy dolog Vaido faultja.Főleg hogy ököllel visszaüssön...
Hát így most pihenhet egyet Vaidoval egyetemben kedden.
Sajnos nálunk Davis és Czigler bűnrossz produkciót nyújtott,plussz ha hozzávesszük Zacsi hiányát...ezt már nem bírtuk el.Hiába volt Gery és Ernő remeklése.
Szerintem összességében nem lehet oly nagy panasz a bírói párosra sem (különösen a szolnoki szösszenetek fényében)...

S most néhány szót a körítésről:
rettentő meleg volt,mint a pokolban,de legalábbis a szaunában...
más...jól tudom hogy döntőben nincs barátság,meg hogy sok körmendi szemében csak szálka vagyunk...de a szokásos mutogatás-köpdösés-anyázás ezúttal sem maradt el.
miért van az,hogy Pakson a kutya nem foglalkozik(urambocsá inzultálja) a vendégszurkolókkal?

Egy rohadt csúnya vagy becsmérlő szó nem hangzott el a paksi tábor szájából...a meccs végén mégis néhány Devils arc jött cirkuszolni.
A nap beszólása a "Szövetség csapata" jelző volt amit a Danone Honvéd és az Alba után ezúttal már a mi nyakunkba akasztottak...egy-két megkérdőjelezhető ítélet után...meg a kupadöntő után.na mindegy...

Sajnos negatívum csapatunkkal kapcsolatban is felmerült:a meccs után SENKI nem vette a fáradtságot,hogy megköszönje a paksi szurkolók támogatását!Köszönésre sem méltattak bennünket!

Ennyi.Kedden ünneplés helyett nyögvenyelés folytatódik...
Belfera fotója már a paksi rendőröknél és kommandósoknál van,mint 1. számú botrányokozó és veszélyes elem.Azt lesheti hogy beengedjék a csarnokba...a mai (paksi) polgárpukkasztó polójával...remélem abba akar jönni kedden is!!!!
Amúgy volt egy icurkpicurka topikröffenés ahol már körvonalazódnak a nyári kosárdzsembori körvonalai!
Lehet készülni fiú-lányok!

HAJRÁ ASE!!!!!
KEDDEN GYŐZNI KELL!!!!!!!!!!!

Előzmény: Artúr Doki (4452)