Tigress Creative Commons License 2002.06.08 0 0 4451
Először is gratula a Falcónak, az első negyedet leszámítva jobban ment nekik a játék. Éppen ezért nem értem, mi szükség volt a bírók pártfogására. Wiley azt csinált a palánk alatt, amit akart, alig fújtak neki valamit, ha pedig kapott, akkor is páros fault volt.

Vígh nagyjelenete: A 4. negyed kezdetére a kiállítás után Vuki a nézőtérre ült le. Ez nem tetszett Víghnek, és ezen rágott be a közönség. Ekkor a főbohóc levonult, és azt üzente, hogy csak akkor folytatja a meccset, ha a nézők kimennek. Később üzent, hogy ha 10 percen belül nem ürül ki a csarnok, akkor lefújja a meccset. Mivel nem ürült ki, ezért újra üzent: ha Vuki nincs a csarnokban, folytatja. Ez - én úgy gondolom - hatalmas gerinctelenség. Ezzel beismerte, hogy igazán nem volt alapja a csarnok kiürítésének, mert ha lett volna akkor le meri fújni. Abból a szempontból megértem Víghet, hogy nem is ő állította ki Vukit, de ha hagyja a nézőtéren ülni nincs balhé.
Félreértés ne essék, nem elsősorban a bírókat hibáztatom a vereségért -bár volt részük abban, hogy ennyire nem játszottunk jól- nélkülük sem hiszem, hogy meg lett volna a 3. hely -sajnos. Ami a legjobban fáj (nemcsak nekem), hogy nem egy-egy esetről van szó, hanem hosszú évek óta tartó jelenségről. Rengeteget sújtanak minket, és ha normálisan fújnak, akkor az ellenfél rögtön terror házát emleget, és ha esetleg ide fújnak, akkor hónapokig nem tudunk szabadulni a "megvettétek a bírót" jelzőktől.

A "Szolnokon mindenkit agyonvernek ezért csak rendőrökkel merek WC-re menni" embereknek: volt 6-8 szombathelyi a meccsen. Ott ültek a szolnoki nézők között, kék-sárgában, végig kiabálva-tapsolva, mégsem akarta senki megverni őket.

Mégegyszer congratulations a mai nap két győztes csapatának. A döntőben hajrá Körmend!!!

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de régóta gyűlik bennem.

Előzmény: xGabi (4447)