alfredoo
2002.06.08
|
|
0 0
376
|
lefty
tok jo. annyi mindenre lehet minden hulyeseget irni.
azzal melysegesen egyetertek hogy nagyon bunko orban magassagaval viccelodni vagy esetleges cigany szarmazasaval basztatni.
az egyiket medgyessy nem csinalta a masiknal tegyuk fel hogy elszallt az agya a sok bantastol. es ha orban ilyet tesz (pl papa esete a fenykepezogeppel reszemrol hajlando vagyok a felfokozott idegallapotot elfogadni.) ezzel egyutt gorgey kirugasa mellett medgyessy vagy megyo nyugodtan bocsanatot kerhetett volna. mondhatta volna hogy hulye voltam elnezest. cf biztos ezt tette volna. cf viszon nem pm es nem is lesz pm. pedig kurvara elvezne. intezkedne. nyuzsogne. hirdetne a nagy plakatokon. mondana hogy ne is egy embert hanem KEET embert hozzatok. aranyosak.
azt hiszem hogy a megyot is el kell viselni. persze azert az ovi az egy kedves becezo alak. reszemrol ha leirnam (nem szoktam) semmi rosszat nem tudok beleerezni. ovobacsi, ovoneni a lajos elvette a kis lapatomat. ezzel a kibaszott nagy lapattal egyszeruen nem tudom a varamat felepteni. ovoneni TESSEK mar erre a faszra raszolni. ha es amennyiben a megyo hasonlo kedveskedes reszemrol elfogadom es szivesen hasznalom is. gyulolom, utalom a demszkaj-t. pejorativ jelentese miatt. nem szeretem a demszkyt de ezzel fikazni geciseg. gyulolom a fodor gabit. ezeknek jelentese van. NEM TUDJATOK? nem tudjatok mit beszeltek. isten a jobbosokat is megbunteti? nem? |
Előzmény: Lefty Wright (371)
|
|