A mai meccsről :
Első negyed : sziporkázva kezd az Olaj,az első negyedben Vukicsevics egyszerűen képtelen hibázni és 16/6 - ot dob ; Lapovnak is jól megy a játék
10.perc : 26 - 15
12. perc : egy "csattanós" Tarle - fault után Lapov reklamálásért megkapja az első technikait
18.perc : Tarle ponterősségének és a Kálmán - büntetők garmadának betudhatóan feljebb zárkózik a Falco
20.perc : 38 - 34
22.perc : Kálmán egy labda nélkül végzett befutás közben összefut Vukicseviccsel,majd teátrális mozdulattal összesik ; a többszörös takarásban lévő alapvonali játékvezető könyökös ütésért (!) kiállítja Vukicsevicset
27-28.perc : Pavlovics,majd Miljkovics edző is technikait kap,átveszi a vezetést a Falco
30.perc : a negyed lejártát jelző dudaszó pillanatában (de lehet,hogy utána) esett szombathelyi kosár után elszabadul a pokol ; Vígh játékvezető a rá zúduló szitkozódás miatt beszünteti a játékot.A két csapat negyedórányit állt,mire folytatódhatott a meccs 57 - 61 -ről
35-36.perc : Lapov,majd fél perc múltán Orosz kipontozására válaszul Goran Miljkovics felküldi a fiatalokat a pályára
37.perc : Kálmán triplával bebiztosítja a vendéggyőzelmet
40.perc : a végeredmény 72 - 80
Körülbelül fél órával az utolsó negyed befejezése után tüntető szurkolók várták Vígh Péter játékvezetőt a Tiszaligeti Sportcsarnok előtt.Hazafelé tartva sokakkal együtt én is megalázva és becsapva éreztem magam.Teljesen felesleges lenne ismét sorolgatnom a bennünket majd két évtizedes élvonali fennállásunk alatt ért sérelmünket ; egyszerűen ez UNDORÍTÓ VOLT !!!
Most engem le lehet reagálni azzal,hogy a kupadöntő után a "bíróvesztegető" Szolnok szurkolójaként ne szóljak semmit stb.,én akkor is úgy érzem,sok olajossal együtt a becsületembe gázoltak bele.Nem is elsősorban magam miatt írók,én már nem lepődök meg semmin és leszek jövőre is akkora "hülye",hogy jövőre is ott leszek a csapat meccseinek 4/5 - én.A fentieket azokért a fiatalokért írtam,akik napjainkban kezdik megszeretni a kosárlabdát Szolnokon ; sajnálom őket azért,amit ők gondolhatnak most.
Elnézést kérek azoktól,akik - jogosan - úgy gondolják,hogy nem a DK - nak megfelelő hangnemet ütöttem meg,de ez már nagyon kikívánkozott.
HAJRÁ OLAJ !!!