Hát akkor 1.-ként aki élőben látta!
Nagyon nehéz meccsen, de megérdemelten, ha jól emlékszem végig vezetve nyertünk! 1-1 Azt hiszem ez a legfontosabb. Én nagyon úgy éreztem, hogy kicsit túlpörgött a csapat, nagyon akarták, hogy jól menjen a játék, és nagyon gyermeteg hibákat vétettünk (Baba két egymás utáni labdaeladása, Isti túl hosszú indítása!) Emiatt nem igazán tudtunk meglépni a Pakstól, pedig ha az elején 10 fölé tudtunk volna kerülni, akkor megnyugodtak volna a fiúk és szerintem simább lehetett volna. De túl sok a ha!! :-)))
Sajnos Eddynek nem nagyon ment, pedig látszott rajta, hogy akart. A kiállítás szerintem kicsit erős volt, bár pont a másik oldalon voltam, és nem láttam rendesen. Szabó "sporttárs" (bocs!:-) ) lelke rajta.
Mujke hozta magát, hihetetlenül jókor dobta a trojkákat.
És akkor Grebiről. Szerintem nagyon jól és bátran játszott, levette a pályáról sokszor a Cziglert. A sapi után féltem, hogy elbizonytalanodik, de szerencsére nem és le a kalappal előtte. Kár, hogy az idén a Putesz kevés lehetőséget adott neki, bár igaz nem mindig tudott élni az alkalommal. Isti sokkal jobban játszott, mint szerdán, a Baba is hozta magát! Nem tudom mit szeretnék jobban, hogy megnyerjük a bajnokságot, akkor a Baba befejezi, vagy ne és játsszon még 1-2 évig! Egész egyszerűen fantasztikus sportember!!
Rudi. Az az igazság láttam bíztató jeleket a játékában (harcosság, lepattanó stb.) de ennél sokkal többre képes és többet is várunk tőle. Reméljük összeszedi még magát, és segíti még triplákkal a körmendi bajnoki címet!
Szerintem nagyon jó meccsek lesznek még, remélem márcsak 2, és csütörtökön bajnokok leszünk!
Hajrá Körmend! Hajrá Körmend! Hejj! Hejj!