Cs. András Creative Commons License 2002.06.08 0 0 1004
Ó a rohadt életbe! Nekem a pasi csak hozta a maxikat, akkor jött áru, vagy mi a franc, én körül sem néztem. Na mindegy. Amúgy is úgy mentem oda, hogy max 2000 forintot hagyok ott, erre ötöt hagytam ott úgy, hogy a Portishead Glory Box-ot nem vittem el. Anyway, még csak 22 éves vagyok, nem lehet enyimé minden :o)

Azt szeretném kérdezni, hogy hol van olyan Björk oldal, ahol infókat lehet szerezni a maxik tracklistjéről, meg hogy melyik mikor jött ki. Mert a Björk cédék katalógus számai közt egyszerűen nem ismerem ki magam, lehetetlenség megállapítani, hogy melyik jött ki előbb. A Post-korszak meg már rég volt, nem emlékszem rá.

Szóval meghallgattam az új maxikat. Íme egy kis beszámoló:

ARMY OF ME:
-Featuring Skunk Anansie: Hát ez nagyon ütős változat. Ráadásul meglepet, hogy Björk még a Plutonál is jobban tud visítani. Hát ennek örülök.
-ABA All-Stars Mix/Isntrumental ABA All-Stars Mix: Ez nagyon vicces változat. Főleg az instrumentális változatot hallgatom, kicsit Beckre emlékeztet ez az össze-visszaság, de ezért tetszik.

I MISS YOU:
-Karvel: Hm... elég popos dalocska, ráadásul egy szót sem értek belőle, de azért ez sem rossz.

ISOBEL:
Hát kezdeném a borítóval. Az All is Full of Love klipjében is magával smárol, itt meg saját magához simulnak az arcai... Mondjuk nagyon illik a dalhoz. Photography by Andrea Giacobbe; Cover Design by Me Company.
-Isobel's Lonely Heart (Goldie Remix): Most már tényleg muszáj lesz beszerezni valami Goldie lemezt. Annyira urbánus! Az eredetiben számban Björk inkább egy korhadt fában kucorog, ebben a verzióban meg két betontömb között.

Na jó, a többi mix az annyira nem fogott meg, vagy már a könyökömön jön ki. Elnézést a monológért.

Előzmény: bivisz (1003)