vizsla24
nem hiszem hogy felkaptam a vizet. ilyen vagyok ilyen a stilusom
semmi bajom hogy probaljuk meg. semmi bajom azzal hogy vitassuk meg (a metrot)
de a bevezetett pr es hazugsagaradat olimpia es metro ugyben gusztustalan.
szep csendben megpalyazni? mindenki tamogatna. mibe kerul? ha sikerul valoszinuleg tobbet hoz. szamoljuk ki es probaljuk meg. a nep eteteset meg egyszer es mindenkorra abba kellene hagyni. szvsz.
ezek szerintem kormanyzati kerdesek es dolgok.
mi lenne ha gyujtest rendeznek en cf hogy vizsgaljuk meg a feasibilityjet egy budapesti olimpianak. es alairatnek es beterjesztenem a kormanynak. meg a parlamentnek. szerintem a nep dolgozzon es vitatkozzon a kormany meg kormanyozzon. metro ugyben latorcai a valasztas idejen semmi problemat nem jelzett a metroval kapcsolatban. a nemzeti szinhaznal sem jeleztek semmi problemat. a problema a valasztasok utan jelentkezett. mindenhol. addig kuss volt. ezt en atveresnek erzem. akkor draga lett akkor felesleges lett. akkor csinaltunk egy kis sajat kulonbejaratu nemzeti(???) szinhazat. az orszag sikeres megosztasara egy nemzeti szinhaz?
ja es ezek szemelyesen nem azt jelentik hogy odalennek egy olimpiaert. de elfogadom vagy ha sikerul es tenyleg elorevisz akkor orulok is neki. csak nem vagyok egy hivo tipus. az expo sem hiszem hogy nagyon jo lett volna. persze par ember biztosan jol jart volna. elobb annyi dolgot kellene meg megcsinalni. de palyazgassunk. aztan majd kiderul. a nep hulyitese pedig nem szep.
budaorsihez en is.