Arktorin
2002.06.08
|
|
0 0
1401
|
Hali Mindenkinek
Én is "bunkó agresszív" BMW tulaj vagyok, bár a csóróbb fajtából. Az Én agyamat is elönti a szar néha (átlag 2 hónapban egyszer), és olyankor feltör belőlem az állat, de ez addig is előfordult amíg Toyotám esetleg Fordom volt, de még kölcsönautónál is, csak azzal mondjuk másképp közlekedik az ember fia. 'szal a lényeg hogy van 1-2 ilyen márka amelyekben az IQ nem nagyon üti a hengerek számát (BMW, Merci, Audi, stb...), de azért ezeket az embereket nem muszáj csupán ezekből az okokból életfogytigtartó ribizlimagozásra ítélni. Vannak emberek más jellegü autóban akik nem képesek felfogni bizonyos szabályszerüségeket. Lentebb olvastam hogy nem illik autóval odaállni moci mellé gyorsulni. EZ TÉNY!!!! De pl nem illik odaállni Suzuki 1.0-val (előfordult, saját élmény) odaállni békés "öregBMW" tulaj mellé, és pörgetni a csoffatag 3 hengert, amikor egyértelmüen fel van tüntetve a gépjármü hátulján hogy 2300 köbcenti. És tükrözödik a zavartság a tulaj arcán amikor rávigyorgok!!! Oké hogy öreg a vasam (82-es gyártmány) meg kicsit kopottas is, de azért az alapvetö dolgokkal és közhelyekkel (pl. köbcenti az köbcenti) legyünk tisztába. Tehát vállalom a titulusokat melyek az autómmal együtt örököltem, de vannak még jócsávók is akik csupán az autózás felhőtlen öröméért vezetnek "bajor traktort". Próbáljátok ki és ha tetszett akkor ajánljátok barátaitoknak, ha nem tetszett akkor ellenségeiteknek... Köszi a megértést ;) |
Előzmény: amadeus (1398)
|
|