gabor???
mar mindent megmagyaraztam. tobbszor irtam neked, neha valaszoltal. mindig korrektul, ertelmesen. az egadta vilagon semmi bajom veled. nem hiszem azt hogy veded a kopkodoket. a jobboldalrol kifejtett ERTELMES velemenyt az en elozo hozzaszolasom tette lehetove. ezert egy smiley tkp nem sok.
nekem is hasonlo a jobboldalrol a velemenyem. altalaban ertelmes, okos, szenzitiv embereknek tartom oket. es ezert nem ertem ezt a besorolos magatartast. gondolkodo ember nem lehet ilyen. ezert gyotrodom hogy minek irni.
a kopkodest meg azert irtam mert volt benne reszem. tudom mit jelent amikor lekopnek. es en meg nem koptem le senkit. hacsak veletlenul nem. de az is elegge bunko.
es adja isten hogy baloldalikent is mindig legyunk elegen es eggyel tobben akik nem kopkodunk. akik akaar meg normalis jobboldalinak is elmennenek. akik akaar meg aaderre (nem a mamelukra, hanem a nyugodt, ertelmes emberre, aki nem ANNYIRA TUNIK hatalomehesnek, szavazni tudnak.) es gond nelkul. derusen. mert aader janos is alapvetoen derus. csak ot is meghulyitik. persze az ember kulsosegek alapjan itel sokszor...