lovedim
persze te is tudod nem errol van szo. megjelenik medgyessy odamegy a puskihez kifutyulik. esetleg megdobjak zaptojassal bar nem vilagos hogy konyvnapra miert visz az ember zaptojast. foleg ha nem szamit a miniszterelnok megjelenesere. mert szvsz mint maganember jelent meg. mint minden evben. eddig demokracia.
de az hogy kovetik mas konyvsatrakhoz, adando alkalommal siman megvernek az meg mar nem demokracia. es foleg az kibaszott messze van a demokraciatol hogy a puski kiado nepe (a la heti hetes nepe) fogja magat es masik konyvsatornal inzultal (esetleg lekop) valakit. ez olyan messze van a demokraciatol, hogyha ezert valakit bortonbe csuknanak egy szavam se lenne ellene. legfeljebb az hogy hulye faszokbol teljesen felesleges martirt csinalni.
kendere. szerintem sem biztos hogy per kellene. de egy kurva cafolat nem volt. miert? ha leirnam hogy orban satanista es fenykepeket fabrikalnek akkor sem szolna senki semmit? a vonatkozo topikban nem folyt komoly erveles. ettol kende allitasai AKAAR igazak is LEHETNENEK. en nem tudom es nem is igazan erdekel, mert a velemenyemet inkabb o.v. cselekedeteibol, habitusabol szurtem le es allitottam ossze. es biztonsagosabbnak iteltem az ellenzekre torteno szavazast. 3 millio mas emberrel egyutt. es a mostani erolkodes meg jobban mutatja dontesem helyesseget. de kendet a kinezete, szarmazasa alapjan fikazni ez tok jo. es stilszeru.
bokros csomaggal kapcsolatos megjegyzesek (nem a tieid). az a kurva inflacio nem csak a horn kormanyt jellemzi. igy osszemosni a dolgokat tudatlansagra vall.
medgyessy olvasnitudasa. a gyulolettol nem lattok ki a fejeteken. ez a velemenyem. miert nem orban viktor olvasnitudasarol ertekeztek amikor egesz eleteben sportolt. gondolom a tudomanyt a szukseges mennyisegben sajatitotta el. nem hiszem hogy zseninek kellene beallitani. amikor sportoltam es/vagy noztem akkor a tanulast hanyagoltam. tenyleg a gyulolet es a harag rossz tanacsado. az ember olyankor ohatatlanul hulyesegeket ir.
annyi mindent lehetne meeg mondani. de minek. a jobbosok soroljanak csak be a jobboldalra. es majd akkor hanyjak rank a fikat ha hasonlo balos geciseg eseten mindannyiunk a baloldal mogott fog felsorakozni. addig szegyellhetik magukat az osszes magyarazatukkal egyutt....
kuncoginak aki nem kuncze. cd=cuncifredi.