Kedves alfredoo
Kb. 5 órája rágom ezt a dolgot, ennyivel nem "úszod" meg. Én egyszerűen szoktam fogalmazni, tehát leírom a szintemen még1szer: mélységesen elitélem mind a két oldal szélsőségeit, ennek megfelelően ocsmánynak tartom ezt a köpködösdit (akár Szili, akár Megyó). A normális jobboldaliaknak is ártanak vele. A másik, hogy én balosnak tartom magam és lehet, hogy rosszul, de úgy éreztem, hogy sok mindenben egyezik a véleményünk. A smileyt a jobboldalról írt véleménye miatt kapta és lehet, hogy én zokni vagyok, de még mindig nem tudom, hogy ki az vagy mi az a cf? Úgy éreztem, hogy nekem mondtad, hogy én védem a köpködöket és ezekután azt is, hogy többek között miattam is akarsz elmenni. (Velem is sokszor előfordul, hogy legszívesebben nem irkálnék senkinek vissza, mert egy csomóan egész egyszerűen nem érdemlik meg, de néha kiderül, hogy egy idő után velük is lehet értelmesen beszélni, persze utána egy részük visszaesik.) Én hajlamos vagyok túllihegni ezt az egészet, rágom magam rajta, de etől függetlenül igyekszek nem megbántani senkit, inkább néha nem írok vissza.
A viccből kifejezést rosszul használtam, a lényeg az volt, hogy kérem a válaszodat, mert evett a dolog.
Ezekután:
"biztos nem vetted eszre hogy nekem irta. egy icipici smiley cf-nek." ???? "mert volt mire irnia. a megoldasra hogy elhuzok a busba meg nem is reagalt. pedig az volt a lenyeg. mit erdekel engem hogy ki gusztustalan vagy ki nem. nekem a lenyeg az hogy mit csinaljak. ha itt valaki hajlando kopkodo tomeget vedeni azzal en mirol beszeljek? szerinted?" Ezt a részt a válaszodnak megfelelően azt hiszem, hogy értem.
"teged koptek mar le? vagy ert mas komolyabb attrocitas? vagy neztek meg alaposabban? voltal mar cigany feher ember kozott. vagy neger? vagy mondtak hogy menj inkabb mashova mosakodni? nem baj hogy itt vagy csak nem mosakodjal egyutt valakivel. persze a noi mosdobol kikuldtek"
Azt hittem, hogy ezt azért nekem írtad, mert én védem ezeket. Ha most jól értem, akkor viszont bocs.
Remélem még beszélgetünk.