Én sem vagyok politikus kedves ttenyleg - tudod itten a komcsik átadták a hatalmat és ezért mentették a bőrüket - ez vagy tetszik, vagy nem, de tény - kénytelen leszel együtt élni vele...
Fütyülni, mint azt már emlegettem, sok helyütt lehet - én nem megyek a parlament elé fütyülni, sem a farkasréti temetőbe, sem a könyvhétre, de mint korábban itt emlegettem a templomba sem...
Tudod, a zsidók nem járnak át a katolikusokhoz, a protestánsok sem és fordítva sem, mert tisztelik egymást legalább annyira, hogy az egyet nem értéseiket nem egymás szentélyeiben firtatják, meg az általuk nem szeretett embereket sem ott fikázzák... Tudod ez amolyan konvenció - nekem a könyvhét, a temetés, a koszorúzás és még nagyon sok dolog olyan aktus, ahol nem fütyülnek, nem táncolnak, nem köpködnek éstb
Orbán nem tudom hol kapott füttykoncertet, mert a Fidesz kényesen vigyázott, hogy komcsimódra jólszervezett aktivisták tapsvihara övezze mindenütt, az Antall megvan, de én még emlékszem más fütyülős dolgokra is (pl. Göncz), ami elég övönaluli és eléggé jól láthatóan elöre megszervezett buli volt...
Tudom, most már nem lehet ezüsthajós milliárdokat költeni öntömjénezésre, de azért a grundharcot mégse a könyvhétre kellene tenni...