Fishtax!
Csak még mielőtt végleg kiderülne, hogy a Körmend a bírók kedvence - Harsányi kartárs tudtommal nem azonos a körmendi vendégkönyvben "folydogáló" rajongóval, hacsak civilben nem ő SzabóFír felesége. :-))
Csaby!
Ha jössz szombaton, akkor majd figyelgesd a legújabb pólómat - remélem az is elnyeri a vendégszurkolók tetszését! :-)))))
Kedden majd viszem a Vas Népét, és szemezgethetsz az ingatpiaci hirdetések között. :-))
Feribá!
Be kell vallanom férfiasan, hogy a 4. negyedet én is végighuhogtam: hú, egy újabb 0-10, hú, de régen dobtunk kosarat, hú, a Davis szenzációs, hu-hú, de ki fogunk kapni! :-)))
Mol Szolnok Fun!
Én vettem egy ASE-karkötőt - nick007 a tanúm rá - de hőképzés helyett inkább voodoo-célokra fogom felhasználni. :-)))
Némó!
Engem is zavart az üres helyek látványa - főleg, hogy a felettem lévő sorból folyamatosan potyogtak a nyakamba az emberek. A vendégszektorban legalább megvolt a körmendi csarnok fílingje. :-))
Abban egyetértünk, hogy kaphatnánk több jegyet és helyet - ezzel Artúr is megúszná az üzérkedése miatti zrikát. :-))
Király15!
Üdv a topikban - néhány megjegyzés az észrevételeidre:
2. A kényelmes elhelyezésnek szvsz a vendégszurkolókra nézve is fontos szempontnak kell lennie. Nálunk ezen a téren nincs kivételezés - mindenki ugyanolyan kényelmetlen elhelyezésben részesül. :-))
3. Ez azért nagyban függ a vendégszurkolók számától is.
4. Köszönjük az elismerést, Ti is sokat fejlődtetek az elmúlt időben. ( 5 lafaty / sec :-)))
5. Remek meglátás, mely a fórumlátogatókra is igaz - ha jól tudom a topikban jelenleg is aktív MTE-kolónia egyetlen tagja sem rendelkezik körmendi lakcímmel!!! Ha mégis, akkor az érintett tegye fel a kezét, hogy kiközösíthessük, mint helyi Körmend-szurkolót. :-))
Szombaton zúgjon az "Így mulatunk"!! :-))
Hajrá Körmend!