király15 Creative Commons License 2002.06.06 0 0 4415
Szia Némo !

Nagyon szépen köszönjük a gratulációdat!

A paksiakhoz címzett megjegyzéseidre már néhányan reagáltak. Néhány észrevételem nekem is van.
Ezek röviden a következők:

1.A mobil lelátok az elmúlt hónapban készültek el abból a meggondolásból , hogy a kosármérkőzésre / döntőre / kilátogató szurkolók/nézők minél nagyobb számban lehessenek a helyszínen.
2. A kilátogatók kényelmes elhelyezése is nagyon fontos szempont .
3. Az ország minden csarnokában már többször volt szerencsém megfordulni és nyugodtan kijelenthetem, hogy Fehérvár után Pakson a legkulturáltabban a vendégszurkolók elhelyezése. /A szegedi-, és nyíregyházi csarnokot azért nem említem meg, mert ott még teltházas kosármeccset nem játszottak. /
4.A körmendi mérkőzések hangulata még mindig egyedi az országban. Itt több a pozitívum mint a negatívum.
5. Körmenden mérkőzésre járók közül jó esetben 1500 a ténylegesen Körmenden lakó. A többi a környező városokból /!!!/ és településekről jár!
A városotokban járva beszélgettem olyan emberekkel akik kimondottan nem szimpatizálnak a csapattal, mert - érvelésük szerint - ennek köszönhető , hogy a városban több közérzetet javító feladatot forráshiány miatt nem végeznek el a város vezetői!!
6. Paks esetében néhány tíz főre tehető azon nézők száma akik a környező településről eljönnek mérkőzésre. / Sajnos /
7. A városban ez ünnepnek számít , de többen túlságosan kényelmesek , így a TV-ben / sör mellett / nézik a döntőt.
A döntő megnyerése után valszeg ezen emberek is részesei lesznek az ünneplésnek.
Kovács Anti olimpia győzelme utáni fogadáson 4000 ember vett részt !!!!!!!

Az előttem hozzászólókhoz ennyi kiegészítést szántam.

Szombaton ott leszünk!
Kedden gyertek legalább annyian mint szerdán voltatok!!
Szívesen várunk benneteket!!!

Hajrá ASE !!!!!!!!

Előzmény: némo (4399)