Na, akkor mindenkinek aki megtisztelt a válaszával!
Bocs, de még mindíg nem értem!
Biztonsági okokból, mert közel kerülnénk a paksi kispadhoz. Valahogy így szólt az egyik indoklás.
Válasz: Ha az ügyben lépni szeretnének, (nem nagyon hiszem) akkor meglehetne cserélni a kispadokat! Erre volt már példa, (Szhely) igaz kellett hozzá egy fejbedobás!
Sok körmendi volt a paksiak között? Igen én is láttam, sőt gondolkodtam is, hogy lemegyek (hiszen Pakson vásárolt jegyem volt, ezúton köszönöm Dokinak), de mégis úgy gondoltam nekem ott (a Körmendiek között) van a helyem. Arról már nem is beszélek, hogy azok akik a Paksiak között voltak szintén nem voltak kevesen, tehát a "biztonságtechnika" itt nem került olyan nagyon előtérbe!!!!!!!!! Vagy azt gondolták, hogy azok az emberek majd úgysem balhéznak? OK! Most bejött és valszeg legközelebb sem lesz gond, de azért ugye egyetértetek abban, hogy (kivétel nélkül)az lenne a megoldás (bizt.techn.okokból), ha minden vendégszurkoló egy helyen lenne! És erre tökéletes a "kiszemelt" terület.
Az üres helyek a bérletesek miatt lehettek?
Próbáld ezt meg Körmenden egy döntőn! Csak egy példa, tavaly amikor az alapszakasz elsőségért játszottunk a Kaposvárral 35 percel a meccs kezdése előtt a csarnokban voltam és (most figyelj!) FOGLALT volt a sok éve bérletes helyem!
Egy számomra addig soha nem látott pacák ült a helyemen és csak a rendezők által tudtam meggyőzni, hogy rossz helyen ül!
Nem mondom, hogy ez jó, de Körmenden elképzelhetetlen lenne, hogy egy bajnoki döntőn üres helyek legyenek, csak azért mert a bérletesnek van "fenntartva"!
Ebben az esetben azok akik a pl. nálatok a korlátok mögött állnak, miért nem mennek le a "nagy szurkoló" helyére?
Még mielőtt "megdobálnátok" nem okoskodni, csupán érdeklődni szerettem volna, és már bocs, de az eddigi indokokat nem tudom elfogadni. Az ugyanis mindíg bosszantott, ha valahol nem az ész diktál!
Üdv. Zotya