Sziasztok!
Először is gratula a Paksnak a tegnapi győzelemért! Tényleg jobbak voltak, megérdemelten nyertek. Szombatig érezhetitek, milyen vezetni egy bajnoki döntőben, úgyhogy használjátok ki!:-))
Kedden már mi fogunk örülni(?), hogy aztán csütörtökön lezárjuk a forgalmat a 8-ason!:-))))
saabee!
A szombati meccsen nem lesz szükség mégsem a törölközőre, egyrészt azért mert nem lesz olyan meleg, másrészt mert nem kell megizzadnunk a győzelemért. Lesz viszont egy meglepi a vendégszurkolóknak, akiknek fejenként kiosztanak egy 100-as papírzsepit...............a szünetig!:-)))))) Félidőben repeta a vendégbejáró melletti szotyiárusnál!:-)))))))
be-st!
Bár fent pojjjénkodok, elismerem a tegnapi 4. negyed nem sok jóval kecsegtet. Szerintem azonban még1x nem játszhatunk úgy, hogy gyakorlatilag csak egy embert nem lehet kritizálni (Muja). Biztos vagyok abban, hogy Isti és Nickel is összekapja magát és akkor nem maradhat el a körmendi siker. De mivel említetted, hogy a tippversenyben javítani akarsz felajánlom vezető pozíciómat a Körmend bajnoki aranyáért cserébe!:-)))
Paksiak!
Van itt egy dolog amin nem tudok úgy túllépni, hogy ne említsem meg. Valszeg soha nem tenném szóvá az alábbiakat, ha mélységesen nem döbbentene meg.
Én mindíg úgy gondoltam, hogy egy kosárlabda döntő, akár közvetíti a TV akár nem, van annyira nagy ünnep, hogy a város lakói személyesen látogassanak ki a csarnokba. Tegnap szomorúan vettem tudomásul, hogy a körmendi szektor és a paksi B-közepes rész kivételével bizony elég szellősen foglaltak helyet a nézők!
Vagy én láttam rosszul?
Tennék egy javaslatot a paksi rendezőknek is, talán valaki közületek kapcsolatban áll a "közeggel" és nyitott fülekre talál a kérés. Persze bízok abban, hogy nem csak az én agyam szüleménye ez a kérés így, ha Gery, Kwest, Belfera egyetértetek velem erősítsétek meg légyszi.
Nem tudom mi lenne az akadálya, ha pl. a vendégszektortól balra lévő palánk mögötti részt kapnánk meg!? Az biztos, hogy nagyobb a mostani szektornál, tehát kényelmesebben elférünk és talán még a most félig meddig jogosan kritizált szurkolásunk sem kaphat kritikát. Mentségére legyen mondva a körmendi szurkolóknak, hogy tényleg nagyon sokan voltunk kis helyen, és bár ahogy a mondás is mondja sok jó ember kis helyen is elfér, de talán a palánk mögötti részen tapsolni is tudnánk, nem csak egymás vállát, vagy a korlátot fogni.... Ha jól láttam ráadásul ott (a palánk mögött) nincsenek bérletes helyek és a bejárás is megoldható úgy, hogy nem zavarjuk a hazaiakat. Ha ez megoldható lenne, a mostani vendégszektor felszabadulna és oda tudnának átjönni az eddig a palánk mögött helyetfoglalók!
Ha esetleg ez a rész kisebb, mint a javasolt szektor, akkor sincs baj, legfeljebb az eddig három ember helyén pöffeszkedő bérletesek is összehúznák magukat és ezzel tényleg garantált lenne a telt ház!
Várom a reakciókat!
Üdv. Zotya