Na egy gyors firkantás...
Mivel nincs túlzottan sok időm,és akit érdekelt az úgyis látta(élőben vagy tívín..),így az értékeléstől el is tekintenék....
fantasztikus hangulat remek meccs,eltekintve a 3. negyed elején látott bakiparádétól...
Félidőig számoltam: 4 olyan eset volt,amikor kosárratörő,vagy kosarat dobó paksi játékos után rúgtak,aláálltak,meglökték...
mégis Isti jött ki a legjobban az ilyenből,mikor hasonlóan járt Geri által...kapott is hideget-meleget érte!
Asszem összességében jól játszottunk(kisebb hullámvölgyekkel) a vége meg kimondottan parádés lett.győzelmünk megérdemelt,még akkor is,ha 50-50-nél nem tettem volna nagy összeget a sikerünkre.
És ha még a büntetők is mentek volna....
A Harsányi/Bodnár párossal nem voltam igazán megelégedve....4 vagy 5 faultot fújtak az első 20 percben a vendégeknek!
Patonay mégis kis hijján nekikment a szünetben.
Állítólag Váradi lekerülhet a szombati terítékről...mondjuk nem tudom,melyik elmekárosult baromnak volt az ötlete,hogy ő vezesse?!
A hangulat remek volt,mind2 tábor elég jót produkált,bár a körmendiek a végére érthető okoból elhallkultak(de lehet,hogy csak én nem az ő hangjukat önkívületi állapotom miatt).
Szombaton folyt.köv.
Győzni megyünk a katlanba!
HAJRÁ ASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!