Sziasztok.:) De rég voltam erre...jó sok új hozzászólás.:) Ugye, egy topicgazdanak többet kellene törődnie a "gyerekkel"...? *szégyelli magát*:)
Viszont jövő héten bepótolom: egy csomó mindent csináltam, le is fotóztam,a papírképek készen is vannak, szkennert is szereztem, de még nincs otthon net. Szóval azért lassan összejönnek a dolgok.:)
Singue, szerintem a jó taktika valóban az, hogy vegyél meg mindent, ami a keretbe belefér. Legalábbis nálam ez működik, s amikor alkotni akarok vmit, előszedem a tömérdek szalvétát (komolyan, egy fél szekrény tele van vele:)), meg a dekorálandó dolgokat, és jó erősen elgondolkodom, hogy mit is csináljak.:) Néha ez a bőség zavara esetbe torkollik, de azért boldogulok.:)
Szóval az új alkotások: egy napraforgós sorozat: agyag cserépalátétből kenyértartó, hozzá való két nagy, keskeny cserép, egyikbe a szalvéta, másikba az evőeszköz a grillezéshez, meg egy kép. Ez utóbbi csak azért, mert nem tudtam megállni.:)
Majd még írok, és a taliban nagyon benne lennék: akár nálunk is lehet, ha ki tudtok evickélni Veresegyházra.:)
Vica