strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2618
daragaja kyu,

ha nem ma délelőtt játszottam volna el - lehet, félreértésből kifojólag - a renomémat vagy 20 évre a bezprimi PB VB előtt, azt mondanám, hogy gondoltam. Így viszont csak áldom a szerencsémet, hogy ilyen kellemes, szőke pártsejtbe vitt a jó szerencsém, no meg vörös kommunista vérem. Jut eszembe: hol lehetnek az alapító eftásak?

sesebese etnő,

1. a genyetikai kódolásról már Liszenko és Micsurin eftásak is megállapították, hogy burzsoá áltudomány.
2. Nikolits et.-at kigolyóztam (a.m. elvittem Kőbányára, az ottani rezidensünk bemutattattam Cicciolina et.nőnek, a marsall eftás később oda nyilatkozott, hogy soha többé nem jön vissza a P.m.10.vk.-ba és egyben átruházta rám a parancsnokságot.
3. Visinszkij et. azt üzeni, hogy ő már öreg, egyébként is leköti a pártszervezés, valami Putyin jár hozzá fojton audienciára: ne zavarjuk, ha egy mód van rá.
4. Tóbiás eftás azt üzeni, hogy részéről a fáklyásmenet. Rába et.nő csecsemőt gondoz, nem jöhetne egyébként se. Pedig mi kommunisták, mindig ügyeltünk rá, hogy a néprétegek megfelelően legyenek reprezentálva köreinkben, ha más nem, erre jó volna a Miss Rábaköze eftásnő.

Így hát marattam egyedül belépési szándékkal.

Fuxov marsall
s.k.

Előzmény: kyu etnő (2615)