Pacza
2002.06.04
|
|
0 0
303
|
Valaki "összehasonlította" itt régebben az Insane-t az F.O.T.B.-vel. Nos, tény, hogy a FOTB tagjai nem a világ legaktívabb arcai, de azt írni, hogy a lustaságuk miatt "előzte" le őket az Insane, kissé marhaság. Sokkal inkább az az ok, hogy míg az Insane a fővárosban nyomul, addig az FOTB Nyíregyházáról (most már Győrben dolgozik a dobos-gitáros ikerpár, illetve az énekes debreceni) indult és onnan JÓVAL nehezebb bármit is elérni! Persze erről annak, aki mindig is a fővárosban (ill. környékén) élt hiába beszél az ember... (tisztelet a kivételnek)
Newborn szereplése: először én is lehidaltam, mikor meghallottam, hogy fellépnek, de végül is lelkük rajta... Ha még ráadásul egy-két 16 év körüli Cannabis fanklub pólós pirosfullcap-es srác életszemléletét is meg tudják (tudták) változtatni, az csak jó. Aki pedig ismeri Zolit más fórumról, az tudhatja róla, hogy a fikázásokra első körben igen hevesen reagál, de aztán higgadtabban, normális érveléssel győzködi a delikvenst ;-).
Az azért elgondolkodtató, hogy mekkora divat ez a nu-metál és mégis csak 160 fizető vendég volt... |
|