Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.06.04 0 0 5472
nicko(5453.5455.5456.5458,5466): Tévedésben vagy. A 80 perc fölötti írás valamelyik "színeskönyv" szerint MINDIG túlírás, azért mert szabványtalan. Nem próbáltál még más progit a Nero-n kívül (Stomp, CDRWin, DiscJuggler, NTI)? A Feurio túlírás tesztje mit mutat(ott)?

mp3lamer(5457): Ha jól értem, akkor a Plexi mellett döntöttél /volna.../? Ha nem elég a zsozsi, és nem akarod az LO-t, akkor a Plexi-től egy tizessel olcsóbban megkapod a szintén kutya jó 540-s TEAC-ot.... A 2200-s Yamaha-ról konkrét tapasztalat részemről nincs, de ugyanolyan vegyes dolgokat olvastam róla, mint te...

bike(5459): Tybald(5460) közel járt az igazsághoz, Ordas (5460-61) elég messze... 8) Nem emléxem, hogy mikor, de PPeti már leírta korrekten a dolgokat... A lényeg: az audio-cd ANALÓG jelfolyam, a wav pedig digitális. Az audio-cd-n NINCS sem *.cda, sem *.wav !!! A cda-val jelzi a vendóz, hogy hány darab ANALÓG audio-track található az első session-ben (ha origról, ha írottról van szó). Minden cda 44 byte hosszúságú "marker" tulajdonképpen. Wav szintén nincs rajta egy darab sem; csak akkor lesz (és a vinyón!!!), ha DAE /Digital Audio Extraction/-val begrebbeled, tehát átalakítod digivé.
Amikor az íróprogival drag'n'drop "rárántasz" egy cda-t a projektedre, akkor csak annyi történik, hogy ő tudja, hogy a pl. 8. audio track-et szeretnéd, és ő DAE-val megcsinálja neked. Ordas elment a málnásba, mert az általam ismert 4 kitűnő minőségű virtualcd-progi egyikével sem lehet szóló cda-kból konténerfájlt csinálni (Daemon, VirtualCD, Paragon, VirtualDrive). Ebből következik, hogy ha viszont image-t(konténert) csinálsz egy audio-cd-ből, akkor a virtualcd-progiba mount-olva is a vendóz *.cda-kat fog neked mutogatni, és nem wav-okat.
Remélem, hogy legalább fele annyira érthető, mint amennyire hosszú lett... 8)))
Sújtson le rám a "kalapács", ha valamit rosszul írtam !!! 8))))))))))))