krist Creative Commons License 2002.06.03 0 0 471
Lesz, lesz, csak főnököm nem hagy élni.
Addig is itt van a barátom beszámolója (akit egyébként most szoktatok Tool-ra :-) sikeresen):

"Hahó, fél órája jöttünk meg Prágából!

Szóval volt ott ilyen Ozzyfest :))), de nem ez a lényeg - ki is jöttünk róla - hanem az előtte játszó Slayer meg a Tool, és ez nagyon fasza kis duó volt. Szép arányosan szólalt meg a Slayer, és a hangulat is nagy volt, ami kerekedett rájuk. Játszottak sok jó régi számot is, ami azért volt jó, mert az újak nem nagyon jutottak el hozzám. Hát tudtam élvezni a dolgot rendesen!!
És akkor jött a Tool. Fubazmeg. Egy hete kezdtem el hallgatni, féltem is kicsit, hogy majd fel se ismerek semmit, mert majd túlságosan máshogy szól meg ilyenek, de aztán kurva jól éreztem magam, mert akkora zenét nyomtak, hogy csak lestem. Teljesen elszállósra sikeredett, már az első szám felénél éreztem, hogy megérte kijönni. A hangulat meg csak súlyosbodott amikor elkezdték használni a három kivetítőt, bár a két nagyon ugyanaz ment, csak szimmetrikusan, meg a kicsin is, de nagyon állat volt, hol jó beteg, hol pedig "szimplán" érdekes. Az énekes festése/külsőségei ilettek a zenéhez, és hogy mekkora tüdeje van annak a faszinak! Hát volt headbang, ha más nem is - heringeffekt, bár elől azért gyűrték a fiatalok rendesen. Nagyon jó számokat válogattak össze, nagyon rendesen szóltak szvsz, én menni akarok máskor is Tool-ra, és mindenkinek merem javasolni, hogy ismerje meg őket. Jah, Lombardo egy szám erejéig beszállt pár extra dobbal a Tool dobos mellé egy - nyilván - főleg dobokra épülő számba, hát rohadt jól csinálták.

A közönség: Főleg szláv és germán arcok, néhol bundeszligás hajviselet és egyéb vicces kreatúrák, ja és persze láttam vagy 20 Ozzy-klónt, nehogy esetleg ne legyen min röhögni. A sör kint sörfoktól függően 20 vagy 15 korona, bent meg 35 volt, bár a vizet lehetett érezni a drágán is. Szipus etnikum, punkok, csövesek, metalosok pedig általános iskolás kortól a megőszült korig terjedő választékban.

Igen jól éreztem magam, ennyi."

Előzmény: blackrider (470)