Bolgar es Juszt legalabb nem beszel baromsagokat folyamatosan.
Ja es kepzeld, hozzajuk be lehet telefonalni velemenyt nyilvanitani. A sajtoklubb "sztarjai" annyira felkeszuletlenek, hogy ezt nem merik bevallalni. Frocsogni egyoldaluan nem muveszet, demagogia.
Tisztaban kellene lenni a dolgokkal.
Pl.> tegnap este a sajtoklubban Bencsik:
Erdekes a fasizmussal hozzak ossze a "vezer" nevenek a skandalasat, teheat a Viktor-Viktort. Ezentul majd lehet harsogni a (mivel most ketten vannak fonokok) Peter-Gabor... Fergetes nevetes, Bayer majd meg szakadt a rohogestol...
Ez neked szinvonal, mindig ezt csinaljak. Juszt legalabb beultet maga melle az ellenoldalrol is.
Gyokerek vagytok egytol egyig. Agymosott zombi papagajok. Ennyit tudtok.
Magyarazzd mar el, hogy ebben mi volt a poen, mert kurvarea nem ertem. Volt folytatasa is ma reggel. Vecsesen jartam amikor atkapcsoltam a Pannonra. Mondanom sem kell, hogz Franka, Csurka meg meg egy ven hulye (valami kiadoja van) volt bennt. Betelefonalt egy inteligens faszi aki elsutotte ezt a poent. Tudod mi tortent? Senki nem ertette a nagy poent es el kellet magyarazni szegenyeknek, de meg ok sem rohogtek rajta. Hat ez van. Sajnalni tudlak benneteket, mast nem. Nem erdemeltek tobbet.