Szia thalia1.4!
Majd az idő megmondja, hogy jól döntöttünk-e. A lelkesedésed mindenesetre biztató!
Nekem is az a véleményem, hogy egyre több Thalia fog Pécs útjain is szaladgálni. Én annyira még nem figyeltem, hogy van-e új a városban, régiből viszont már sokat láttam.
Az én ügyintézőm F.T., eddig szimpatikus a srác. A szerződés aláírása előtt rákérdeztem, hogy mi van azzal a késlekedéssel, mert hallottam, hogy vannak náluk problémák, de azt mondta, hogy rátartással adta meg a július 28-át. Az ajánlatot egyébként egy nem kereskedő srác tette, mert akkor éppen nem ért rá egy értékesítő sem. Számomra sokkal meggyőzőbb volt, mintha végig kellett volna hallgatnom a szokásos kereskedői szöveget. Remélem, nem fognak szórakozni velem, ugyan nő vagyok, de én is tudok az asztalra csapni, ha kell!
Ajándékként a vonóhorgot, illetve a vizsgáztatást kapom. Nem nagy szám, de úgy vettem észre, hogy minden kereskedőnél kb. ennyi van bent, legalábbis itt Pécsett. (40-60 ezer Ft-nyi "ajándék"-kal próbálnak csábítani.)És abból a szempontból korrektek voltak, hogy elég volt 100 eFt előleg. (Ha már nem lehet kártyával fizetni...)
Neked mit sikerült kicsikarni a késés miatt?