ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.31 0 0 126
CC, milyen gyorsan válaszoltál, te tényleg 'karban tartod' a topicot!
A Colin Firth topicban most ünnepeltük a 10000. hozzászólást, folyamatosan fórumon vagyok és láttam fent, a Kedvencekben, hogy újra írtál, hát "tűztem" megnézni, mit is. Aki igazán újító munkát végez itt, az Vincere, én csak reagálgatok.

A képeket, cikkeket 1987-től gyűjtöm (visszamenőleg), szkennelni azonban nincs lehetőségem. Esetleg ti meg tudnátok szervezni könyvtári másolatról?
A munkahelyemen van szkenner, de olyan piszok rossz a minősége (150 dpi és zöld csíkok a szövegen, képen egyaránt), hogy csak azt szkennelek be rajta, amit muszáj, a többivel megvárom a leendő sajátomat (végülis nem olyan nagy költség).

Őt a színpadon láttam meg és azóta is csak onnan (és a cikkekből) ismerem.
Na jó, de mikor és miben? Részleteket, please!
A Valami Amerikát sem fogod megnézni? Én örültem neki, hogy ezáltal sokkal többen ismerhetik meg a nevét, olyanok is, akiknek eszükbe sem jutna elmenni színházba ... mondjuk azok úgysem a játékával foglalkoznak, csak a sztorival.

Engem a színpadi alakításai bűvölnek el és az a sajátos helyzetem, hogy csakis a színpadon látható SZT érdekel: az őszinte alakítások, a jelenlét ereje és azok az egyedi csodák, amikre ő képes. Ez nem kevés, nekem épp elég.
Szívemből szóltál, de azért én annak is hihetetlenül megörültem, amikor megláttam, hogy mindössze néhány méterre áll tőlem a magánember SzT, akitől talán autogramot is kérhetek. És milyen kedves volt! Életreszóló élmény marad a találkozás, még ha többször nem is fordul elő.
Az Emberbarátot láttad már? Vincerével ősszel is megnézzük majd, az biztos! Eljönnél velünk?

Azért írhatok még?
Micsoda kérdés ez? Itt a helyed!

Előzmény: Törölt nick (125)