Cukorka Creative Commons License 2002.05.31 0 0 762
Szia nagyonlelkesujhozzaszolo :-)
Mi az, hogy bmafte, aruld mar el? Annyit gondolkodtam rajta, valami rovidoteshalmaz, annyi szent, de nem birok rajonni :-)

A belinkelt kep a Chimes of Freedom boritojarol van, igaz? Nekem megvan a lemez (bakelit!), aposom hozta kintrol ajandekba. (Asszem korabban irtam is rola -- marmint a lemezrol.)

Ja, igen. Amit korabban irtal a becsi koncertjegyekrol, hat az tenyleg nem volt semmi! En az interneten talaltam meg a szervezo-cegnek a honlapjat, es ott volt kiirva, hogy valami banknak a fiokjaiban lehet venni jegyeket, kizarolagosan. Na, erre fogtam magam, beultem az autobga, es kimentem, kerestem egy bankot, es vettem 4 jegyet, illetve ott meg csak valami papirt adtak, amire a koncert napjan 12:00 oratol lehetett megkapni a jegyeket. Emlekszem, tok nagy hoseg volt, tuzo napon alltunk ott par orat sorba, mire megkaptuk :-)) Mindenesetre megerte...

Neked is irom, szerintem eloszor ossze kellene jonni megnezni a rendelkezesemre allo DVD-ket igy szuk barati korben (megvan az Anthology 75-85), a Blood Brothers, meg az uj koncert-DVD. Ennyi eleg lesz elso kozelitesben :-))

Irj, hogy benne lennel-e.

Udv:Cukorka

Előzmény: bmafte (756)