Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.05.31 0 0 5454
siz(5444): Hajrá ! Alázd le a neves hackercsapatokat !!! 8))

mad-R(5445): Privát mélben küldöm, mert csak fél mega. Egyébként mikrofoséktól vagy a terminal.hu-ról szoktam leszedni ezeket.

nicko(5446-5448): Mielőtt elönti a hátadat a jeges veríték, szedd le az 5.5.8.2-t, és küdd meg /magyarítás is van hozzá, ha köll, bár én már csak angolul tudok cd-t írni, annyira megszoktam... 8) /. Ha feltetted, akkor szerintem már minden O.K. lesz. Amikor rákérdez, hogy "nem fér be az új bútor a régi lakásba", akkor ignoráld a dógot nyugodtan, mert CSAK EKKOR tudsz vele túlírni !!! És minden 74:40 fölötti perkelés túlírás a valamilyenszínűbook szerint /színekből sosem voltam jó... :)/. Ja, a 85 perces piros vonalat nyugodtan csuszikáltasd meg 99-re...

safi(5449): Nem tudom. Én 2002-ben biztos nem vennék már cd-rom-ot. Nekem a 1502-s Toshiba dvd-m van, (ha akkor már lett volna, akkor a 1612-s még jobb lenne...) és nagyon nem bántam meg. 48x olvasás adatnál, tök pontos audiograb, CloneCD imádja, és nincs Ferihegy2-fílin, amikor dógozik. És akkor még nem is beszéltem arról, hogy dvd-t is tudok nézni /mivel nincs asztali cuccos...sem... 8)/
Én csak egy helyet tudok a multimedia.hu-t, ahol a 1612-s bruttó 19, de biztos találsz mást is, ha pesti vagy.
Egyébként a Kenwood-ot pedig nem ismerem... 8)