be-st Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4270
Üdv!
Mint fehérvári, aki szereti a városát is itt él születése óta, kikérem magamnak a halott város jelzőt. (Minimum egy bocs elvárható, azt hiszem.)
A másik kettőért nem jár bocsánatkérés, csak szeretném, ha a másként viselkedőket nem ócsárolnád: az, hogy nem üvöltök gyűlölettől eltorzult arccal végig egy meccset, nem azt jelenti, hogy halvérű vagyok. Sok mást jelent, ha akarod kitérek rá, de hosszú lenne.
Az, hogy divatszurkoló, nem egyenlő a csöndes(ebb)en viselkedővel. Én pl. tényleg nem kiabálok meccsen (se), de 23 éve járok a csarnokba. És sok ismerős arcot látok, akik szintén sok éve vannak így. Ez szerinted divat? Szerintem sokkal divatabb az, aki pár évig ott ugrál a B-középben, aztán amikor már nem buli, elfelejti az egészet, és meccsekre sem jár. Na de pár sorral feljebb azt írtam, hogy nem kezdek elemezgetni, úgyhogy viszlát!
Üdv
Pistike -szerintem hagyni kéne már ezt a divatszurkoló minősítést, aki ide jár, szerintem egy se az
Ja, még valami: halottakról jót, vagy semmit -> többet egy rossz szót se Fehérvárról! :-)))
Előzmény: oilboys (4263)