Neck Sprain mikor játszott koncerten Panterát? Machine Head helyett? Mellett? Mert az utóbbi pár évben jópár koncerten voltam, lévén Leviékkel igen jóban vagyok, de nem nagyon emlékszem ilyesmire. Viszont a MH munkásság nagyon érződik...nagyon, nagyon. A Linkin infó konkrétan a kisérőzenészek egyikének megjegyzése volt, de erre azt mondtam, meglátjuk. Ákos zenéjében elég régóta nyomon követhető a NIN imádat, különös tekintettel a dalszerkesztésre, hangminták használatára, bár ezt persze tizedannyira eredetien teszi, mint trent apó. A Linkin park ténylegesen szintipop zenét keverer a rockkal, kiemelten depeche mode feelinget, gondolom, ha hallottad a Hybrid Theory-t nem tagadod te sem, és bizony Ákosnál is feltűnik ilyesmi, vagy nem? Így a Linkin Park és Nin sem stílusmásolatként, sem lihegő akaratként, hanem inkább kialakuló stílushasonlatként lett kijeletve, mind az illető zenész,mind az én részemről és ha már numetál, inkább Ákos csinálja, mint egyéb zenekarok...
A MAchine Head nem sértődhet meg: akik a Burning Reden (ami azért egy jó lemez) korons riffeket használnak, rappelnek, valamint divatmelegítőben pózolnak klipen és koncerten, nem hinném, hogy csak úgy elvethetnék magukról a numetál megjegyzést, főleg hogy kissé eltávolodtak az eredeti trash iránytól.
Arany Zsiráf mondjuk, úgy ahogy van gáz, és maga Ákos jelentette ki, hogy nem ő érdemli a díjat, vagy rosszul emlékszem? Akkor be voltam rúgva és az Emergency House-t baszogattam...:))
Ami a politikát illeti, kurva nagy gáznak tartom, hogy híres emberek akárcsak csendesen, vagy habzó szájjal, protestáljanak bármelyik politikai párt mellett, mert ezzel csak az adott párttal szintén habzó szájjal szimpéatizáló rajongókat izgatják fel, engem, aki csöndesen áll két oldal között, mégha balközépként is, kicsit undorít és mindegyikük hitelét veszti némiképp. És ne értsük félre, mindegy, hogy bal vagy jobb oldali szimpatizánsról, népgyűlőről, vagy majálisozóról van szó. lehet hogy ez apénz dolog rosszindulatú, avgy hülyeség, bár tartok tőle, valami alapja van, de nem balos, hanem ökumenikus, hiszen mindkét oldal hívei ezzel dobálóznak...és ennek az eredméyne az, hogy valaki hülyén beszól, majd egy jobbos Ákos rajongó felsőbbrendűen kioktatja, a rajongott később megnyilvánul és a rajongók egymás torkának ugranak. Hurrá. Ákos hülye ebből a szempontból. Én mégis bírom, pedig sznob elitmetálos, baloldali, a Fideszt kifejezetten megvető zsidó értelmiségi vagyok...
tadammm:)