Feribá04 Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4255
Csaby!

Az általad mondott kezdőöt azért nem jó, mert Ernő hármas poszton történő szerepeltetése miatt már elegett szívott a válogatott + az ASE sem játszott még idén ilyen szerkezetben. Érsek Körmenden és Dombóváron is bedobó volt.

Én is azt hiszem Marci fog kezdeni, de biztos vagyok benne, hogy nem Trummer, hanem Zsebe lesz a Körmend ötödik embere. Ha megnézed az utolsó meccsek jegyzőkönyvét láthatod, hogy a nyugdíjas igencsak meghazudtolja korát és rendszerint kezdő a csapatban. Így pedig a hátvédvédési stratégiádat figyelembe véve (ami szerintem is a legjobb) Marcinak kell fogni Zsebét...No comment! Jó ha két negyedet pályán lenne. Viszont akár Nickre, akár Istire állítva óriási előnyt adunk az ellennek. Nehéz kérdés...

Urak!

Az utóbbi időben annyit foglalkozik mindenki a játékvezetéssel (bocs, de elsősorban az Olaj szlávjaira gondolok), hogy le kell írnom egy történetet:
Gondolom mindenki látta tegnapi Lakers-Kings elődöntő 5. meccsét. Ha valaki mégsem annak leírom a végét.
8 másodprc van vissza meccsből és eggyel megy a Sacramento (az állás 2-2 és aki nyer óriási lépést tesz a nagydöntő felé). Kobe (ki más?) elkéri a labdát és a vele szemben lévő Bobby Jackson-t próbálja megverni. Tesz egy lépést az alapvonal felé, majd hirtelen megemeli és Jackson a nyakába zuhan. A dobás kimarad, de egyértelmű a fault, a Kings nyer. A reakció: Egy Lakers játékos sem megy reklamálni, mert a hiba ott történt, hogy Bryant kihagyta a dobást. A lényeg tehát, hogy A KOSÁRLABDA NEM A NEMBEFÚJT HIBÁKRÓL, HANEM A BEDOBOTT KOSARAKRÓL SZÓL!

Üdv.
Feribá04