Kicsit elkeseredtem most Zacsi sérülése miatt, de ha ugyanaz a sérülése, mint Nickelnek, akkor esetleg valamennyit jászhat is, vagy biztosan nem játszik????
Szerintem szinte biztos, hogy Marci kezd. Ahogy hallottam Körmenen 1. számú irányítónak akarják jövőre. Na most bebizonyíthatja, hogy mit tud. Ha oafigyel, és nem faultol hülye szituban, akkor meg tudja oldani.
Istit mindenképp Gerinek kell fognia, adott a Nick-Terribá párharc is. A Rudi meg mostanában annyira nem jó, hogy ne lehetne megfogni.
Feribá, azért Zsoltit is lehet vetni, vagy ha minden kötél szakad, akkor Vaidot be 4-esre, és Ernőt a 3-asra. Bár ebbe jobb bele se gondolni. Na meg ott van még Pisti is a padon, esetleg Viktor is több lehetőséget kaphat.
Tegnapi meccs: hát azért szerintem nem kell a bírókra fogni. Lapov már korábban is kiszállhatott volna, esetleg még egy technikaival. Igaz, az 5. faultja csak egy volt a sok közül.
Meg aztán ott van Geri, meg Zsolti letaglózása, amit nem fújtak le. Az egyikből Borisz elfutott, és szórt egy triplát.
Ilyen rosszul utoljára a Körmend ellen játszottunk, azon a bizonyos hazai 75-70-es meccsen. Még egyszer nem fordulhat elő.
Hajrá ASE!! Meg kell nyerni a bajnokságot!!!!